INCIDENT PE OTOPENI: Avionul Tarom București – Baia Mare nu a decolat din motive tehnice! Se schimbă aeronava (FOTO/ACTUALIZARE)

2
1455

Zborul Tarom București Otopeni – Baia Mare ce ar fi trebuit să decoleze la ora 14.40 nu a mai decolat. Pilotul i-a anunțat pe cei aproximativ 45 de pasageri că avionul are probleme tehnice.

”Am urcat în avion iar la ora stabilită acesta s-a dus la capătul pistei. Acolo am stat aproximativ 10 minute. Apoi pilotul ne-a anunțat că aeronava are probleme tehnice
și că ne vom întoarce în zona de îmbarcare si vom aștepta un alt avion liber, peste aproximativ o oră.

Eu, carcotas, am zis: cred ca trebuie sa asteptam ceva demnitar care a întârziat la șpriț. Dar au trecut 45 de minute și noi tot în avion suntem” ne-a declarat în exclusivitate unul dintre pasagerii zborului Tarom București – Baia Mare.

ACTUALIZARE 1

După 70 de minute pasagerii au fost coborâți din aeronava Tarom de tip ATR și vor fi urcați într-o altă aeronavă. Până atunci pasageri au fost duși în aeroport.

ACTUALIZARE 2

Ministrul Sănătății Sorina Pintea este și ea blocată în Aeroport după ce a stat 70 de minute în avionul de București Otopeni – Baia Mare.

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. […] INCIDENT PE OTOPENI: Avionul Tarom București – Baia Mare nu a decolat din motive tehnice! Se … Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.