AU DECOLAT: AL DOILEA AVION CU PROBLEME/ ACTUALIZARE – Zborul de Baia Mare oprit pentru a doua oară la decolare. Furtună la București. Aeronava a reuşit să decoleze (foto)

0
1093

Cursa Tarom București Otopeni – Baia Mare care ar fi trebuit să decoleze la ora 14.40 este și la această oră la sol. S-a schimbat aeronava însă o furtună s-a abătut asupra Capitalei.

Conform unui pasager după aproape trei ore angajații Tarom au oferit pasagerilor apa și mâncare, iar apoi au fost duși la îmbarcare. Nu toți s-au îmbarcat pe noua aeronavă. O parte din pasageri au renunțat la călătorie. În acest moment doar 39 pasageri sunt în avion.

O altă aeronavă ATR a fost pregătită însă nu i se permite decolarea din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

O altă cursă Tarom ce venea de la Satu Mare a survolat Bucureștiul timp de 45 de minute până a reușit să aterizeze.

UPDATE 1: La ora 18.10, după 3 ore și 40 minute de întârziere, aeronava se îndreaptă spre locul de decolare.

UPDATE 2: După trei minute, pilotul a oprit motoarele și a revenit la locul de garare.

UPDATE 3: Pasagerii iritati discută între ei că ar fi vorba de ceva indicatori de bord. Aceștia ar fi auzit o conversație între stewardese. Se speră că în 10-15 minute să se remedieze situația.

UPDATE 4:
”Am înțeles că e o defecțiune tehnică, s-a defectat un senzor. Compania a pus la dispoziție un alt avion, dar din păcate acesta nu poate fi operat deoarece timpul de lucru al echipajului a expirat și a trebuit chemat un alt echipaj de acasă. Trebuia să mă deplasez cu compania TAROM, zbor spre Baia Mare. Echipajul s-ar putea să ajungă în două ore”, a declarat Sorina Pintea, exclusiv pentru Antena 3.

UPDATE 5: Aeronava a reuşit să decoleze în jurul orei 18.30.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.