VIDEO – A FOST IDENTIFICAT PILOTUL ELICOPTERULUI PRĂBUȘIT LA SĂPÂNȚA: Un bărbat de 48 ani, din Viciebsk – capitala terorismului din Belarus

3
5304

În urmă cu puțin timp anchetatorii au reușit să identifice pilotul elicopterului clandestin de producție rusească Kamarov K26.

Se pare că acesta se numește Dimitri Evghenevic Kostikov, născut în 1971 în Viciebsck, Belarus.

Surse din rândul anchetatorilor vorbesc despre faptul că aparatul de zbor ar fi zburat sub 100 de metri și s-ar fi lovit de vârfurile copacilor.

Se bănuiește că acesta ar fi putut fi încărcat cu țigări de contrabandă din Belarus iar din cauza încărcături foarte mari ar lovit copacii.

Tot ca scenariu posibil este și faptul că țigările ar fi fost deja preluate de contrabandiștii români iar cadavrul pilotului din Belarus a fost abandonat, fiind găsit astăzi de ciobanul din Săpânța.

Aceleași surse bănuiesc că decesul ar fi survenit în urmă cu 2-4 săptămâni.

De unde este pilotul? Regiunea Viciebsk – țara artistilor și a teroriștilor

Pilotul din Belarus provine din capitala regiunii Viciebsk (Віцебск), cunoscută sub denumirea de Țara Artiștilor și a Teroriștilor.

În ultimii ani, Viciebsk a devenit faimos și capitala teroristă a Belarusului. Dzmitry Kanavalaŭ și Uladzislaŭ Kavalioŭ, presupusii organizatori ai actului terorist din 2011, în metroul din Minsk, vin din orașul Viciebsk. Explozia a ucis 15 persoane și 203 răniți, iar ambii organizatori au fost condamnați la moarte. Anterior, în Viciebsk au avut loc două explozii în 2005, când aproximativ 50 de persoane au fost rănite. Și cel mai recent, în noiembrie 2012, un alt dispozitiv exploziv sa stins lângă o clădire KGB din Viciebsk. La scurt timp după aceea, o femeie a fost reținută și acuzată de acest act de teroare.

DISPĂRUT DIN 6 MARTIE 2019

Conform unui site din Belarus Dmitry Kostikov (30.12.1971) a fost văzut plecând, în data de 5 martie, la ora 19.44, din Minsk, cu trenul, cu destinația Lvov, Ucraina. Din acel moment, el nu a mai luat legătura cu familia. Este greu de înțeles de ce a rupt legătura cu membrii acesteia, întrucât el nu s-a oprit în Lvov.

De acolo, el s-a îndreptat către Mukacevo, din regiunea ucraineană Transkarpatia, localitate situată la 127 kilometri de Sighetu Marmației. Din acel moment, nu s-a mai știut nimic despre el. De altfel, și anunțul precizează faptul că nimeni nu știa unde se afla Dimitri.

Anunțul de dispariție oferea și detalii cu privire la semnalmentele bărbatului și la îmbrăcămintea sa. Acestea avea 1,70 metri înălțime, constituție slabă, păr roșcat. La momentul dispariției, era îmbrăcat în blugi de culoare albastră, bluză albastră, geacă de iarnă groasă, culoare maro, o căciulă tot de culoare închisă, cizme maro
a avut asupra sa o geantă de voiaj de culoare închisă.

Semnalmente particulare: cicatrice verticale în mijlocul frunții.

Toți cei care cunoșteau detalii erau rugați să sune la mai multe numere de telefon, pentru a semnala prezența acestuia.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

3 COMENTARII

  1. […] VIDEO – A FOST IDENTIFICAT PILOTUL ELICOPTERULUI PRĂBUȘIT LA SĂPÂNȚA: Un bărbat de 48 an… var td_screen_width = window.innerWidth; if ( td_screen_width >= 1140 ) { /* large monitors */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } if ( td_screen_width >= 1019 && td_screen_width < 1140 ) { /* landscape tablets */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } if ( td_screen_width >= 768 && td_screen_width < 1019 ) { /* portrait tablets */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } if ( td_screen_width < 768 ) { /* Phones */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.