MULȚUMIRE: Spectacol oferit de elevii Școlii din Copalnic Mănăștur membrilor Clubului Rock N’Road (foto)

0
1309

Vineri, 19 aprilie 2019, elevii Scolii Gimnaziale „Augustin Buzura” din Copalnic Manastur, atat ciclul primar cat si cel gimnazial, alaturi de Ansamblul Berinta, au organizat un spectacol de cantece si dansuri pentru a-si arata aprecierea fata de Clubul Rock N’Road si evenimentul caritabil organizat de acesta cu ocazia Zilei Copilului, „ Motoinocenta”.  

La inceputul evenimentului de vineri ordanizat de dna. profesoara de limba engleza, Erica – Gabriela Hotea, au luat cuvantul dna. director adjunct Emilia Lupsa, presedintele clubului Rock N’ Road Csabi Rusiczki si dl. viceprimar Costin Ioan Vlad. Copiii au cantat la orga,  pian si vioara, au interpretat cantece patriotice si traditionale, primind cu caldura motociclistii si incercand sa-si arate, cum au stiut ei mai bine, gratitudinea fata de acesti „regi ai soselelor”. „ Nu am crezut ca voi vedea vreodata un grup de duri asistand cu atata atentie la un spectacol de muzica populara, mai ales interpretat de copii”, a marturisit dl. director Ioan Pop, la sfarsitul evenimentului.

Copiii si-au facut poze atat cu motociclistii, cat si cu caii lor putere, exprimandu-si nerabdarea in vederea participarii si in acest an, la fel ca si in anii trecuti la excursia, jocurile si restul evenimentelor organizate de Rock N’ Road cu ocazia zilei de 1 Iunie.

„ Multumesc pe aceasta cale lui Csabi Ruiczki, intregului club moto Rock N’ Road, d-lui director Ioan Pop, d-nei Emilia Lupsa care mi-a fost de un real sprijin, d-nelor invatatoare ale Scolii Primare Augustin Buzura, cadrelor didactice din cadrul Scolii Gimnaziale Augustin Buzura, d-lui Alex Muresan cu Ansamblul Berinta, d-nei Olivia Cotofan, d-nei Marilena Pop pentru ajutorul acordat in redactarea proiectului, interpretei Andreea Pop, fosta eleva a scolii noastre –  si nu in ultimul rand elevilor participanti la acest eveniment. Este un proiect frumos prin intermediul caruia elevii scolii noastre vad o alta parte a realitatii si arata ca vechile conceptii pot fi lasate deoparte. Desi sunt vazuti de multi ca insensibili, donatori de organe, satanisti s.a.m.d. motociclistii sunt de fapt oameni ca tine si ca mine, au familii, studii, locuri de munca – la fel ca toti ceilalti. Ce ii diferentiaza e pasiunea pentru condusul pe doua roti si muzica buna. Ma bucur ca pot schimba viziunea copiilor si tinerilor de azi, macar din zona noastra, ajutandu-i sa elimine falsele prejudecati si sa ia decizii pentru ei insisi in ceea ce priveste societatea care ne inconjoara. ” – prof. organizator Erica Gabriela Hotea.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.