OAMENI ȚEPUIŢI: Închiriază bunuri pe care le vinde prin Suceava. Maramureșeni disperați (FOTO)

0
561

Un maramureșean ne-a contactat pe chat-ul de facebook și ne-a povestit cum a fost înșelat de un bărbat din Jibou, județul Sălaj. Susține că a făcut plângere la poliție, însă individul își continuă nestingherit acțiunile de înșelare a oamenilor de bună credință.

”Suntem mai multe persoane care am fost înșelate de o anumită persoană. Cred că ați putea face o știre. Până acum a înșelat oameni din 6-7 județe. Toți l-am reclamat la poliție, însă el își continuă nestingherit activitatea. Sper să îl oprim odată” susține cititorul nostru Ioan Matei.

Ce spun oamenii pe facebook!

”Haideți să îl facem cunoscut pe acest individ! Să îl știe toată lumea. #SilviuBerinde este numele lui. Toți cei care închiriază popici metalici și schele sa se ferească de el. Combină oamenii că are nu știu câți angajați, apoi vă dă câțiva bani (la inceput). Apoi zice că vă dă data viitoare când mai vine că are nevoie de mai mulți și tot așa. Eu i-am dat anul trecut în octombrie 400 de popici în chirie pe o lună. Și de la sfârșitul lui noiembrie m-a tot amânat: că îmi aduce banii ba azi, ba mâine, ba peste o săptămână. De o săptămână nu mai răspunde nici la telefon, nici la mesaje, la nimic. Am făcut plângere la Poliție.

Azi mare mi-a fost mirarea când am aflat că eu sunt cu dauna cea mai mică pe care a provocat-o individul. Sunt alti la care le-a dat țepe de 18.000 euro, dar și de 30.000 de euro. Tipul e din Inău, Someș Odorhei (oraș Jibou), dar stă prin Bistrița. De acolo, dă țepe în județele Maramureș, Sălaj, Bistrița și Cluj. Din câte am înțeles închiriază popicii închiriați mai departe sau îi vinde prin județul Suceava” scriu alți oameni țepuiți pe facebook.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.