Vezi cum a fost urmărit motociclistul de polițiștii din Baia Sprie până în Parcul Regina Maria (video cameră supraveghere)

0
435

Revenim cu noi informaţii despre accidentul grav produs ieri, în care un motociclist urmărit de poliţiştii din Baia Sprie a lovit un pieton în încercarea de a scăpa de oamenii legii.

Imaginile surprinse de de camerele de supraveghere arată goana nebună pe strada Victoriei a motociclistului de 22 de ani.

Conform informaţiilor furnizate de poliţiştii băimăreni, tânărul nu a deţinut niciodată permis de conducere, cu toate că motorul îl deţinea legal.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală gravă din culpă şi conducere fără a poseda permis de conducere.

Pe de altă parete dr. Vasile Pop ne-a declarat că starea de sănătate a ambilor pacienţie este critică.

“În ceea ce îl priveşte pe bărbatul mai în vârstă, starea lui este stabilă, se afla la Terapie Intensivă, este în comă profundă, prezintă multiple traumatisme, contuzie la cap, are membrele inferioare rupte. Tânărul de 22 de ani e în stare gravă, cu politraumatisme, membrele inferioare rupte”, a declarat dr. Vasile Pop pentru vasiledale.ro.

ACTUALIZARE – Comunicat IPJ Maramureş

Ieri, 11 martie, în jurul orei 16.00, în timp ce supraveghea traficul rutier pe raza de competenţă, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Baia Sprie a efectuat semnalul de oprire pentru control a unei motociclete. Conducătorul motocicletei a ignorat semnalele poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea, iar poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Urmăritul a ajuns până pe strada Victoriei din municipiul Baia Mare, iar la intersecția cu strada Câmpul Tineretului, a pătruns pe aleea pietonală printre doi stâlpișori anti-oprire şi a accidentat un pieton în vârstă de 75 ani.

În urma accidentului a rezultat vătamarea corporală gravă a conducătorului motocicletei şi pietonului, ambii fiind transportaţi la spital unde au rămas internaţi pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tânărul în vârstă de 22 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar acestuia i-au fost prelevate mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Verificările efectuate de poliţişti au relevat faptul că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

CITEŞTE ŞI:


Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.