URMĂRIRE CA-N FILME: Un motociclist a gonit cu poliția pe urme. A intrat în parc și a lovit un pieton apoi s-a izbit de o bancă (foto/video)

0
372

Un accident deosebit de grav a avut loc în urmă cu puțin timp la intrarea în Parcul Municipal, de pe strada Victoriei. Un motociclist care ar fi fost urmărit de către un echipaj al Poliției încă din Baia Sprie a lovit un pieton în încercarea de a scăpa de oamenii legii.

Acesta avea o viteză deosebit de mare, spun martori, lovind pietonul imediat ce a intrat pe aleea pietonală cu motocicleta.

Motociclistul este în stare gravă iar, de câteva minute, pietonul accidentat a intrat în comă. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe și un echipaj SMURD, dar și mașini de la Poliție.

”Un motociclist care nu a oprit la semnalele regulamentare ale politiei Baia Sprie a fost urmarit de politie pana in Baia Mare. Pe strada Victoriei, acesta a intrat pe aleea pietonala ce duce spre Parc si a accidentat un pieton. Ambii sunt in stare foarte grava. Momentan se intervine pentru acordarea de ingrijiri medicale. Apoi se va proceda si la identificarea lor” a precizat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Actualizare 1

Tânărul care conducea motocicleta are 22 ani și nu deține permis de conducere.

Foto: Cătălin Sîrbu, Alexandru Cherecheș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.