SIGHETU MARMAȚIEI: O fetiță a fost lovită pe trecerea pentru pietoni (foto/video)

0
431

Un accident de circulație s-a petrecut în seara zilei de 10 martie a.c., în jurul orei 19:05, în Sighetu Marmației. O fată a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona „BIG”.

Conform martorilor, o femeie aflată la volanul unui Audi ar fi declarat că fata ar fi început traversarea drumului în fugă, motiv pentru care nu a observat-o și nici nu a avut timp suficient pentru a opri.

Martorii declară că impactul a fost destul de violent, fata începând speriată să o strige pe mama ei. Potrivit martorilor, fata ar avea vârsta în jur de 14 ani.

La fața locului a sosit în foarte scurt timp o ambulanță aparținând SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale victimei.

Conform ultimelor informaţii, starea victimei nu ar fi gravă. Adolescenta ar fi fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, pentru investigaţii suplimentare.

O cauză favorizantă pentru producerea accidentului este aceea că iluminatul public din zonă nu era funcțional în acel moment. Este foarte probabil că dacă iluminatul ar fi funcționat, șoferița ar fi observat pietonul mai repede și ar fi reușit să oprească la timp. În ultimele luni, iluminatul public din Sighet nu este funcțional 100%, aproape zilnic apărând zone din oraș unde acesta nu este funcțional.

Sursa sighet247. Foto/video: Alexandra Bikfalvi, Daniel Nagy

ACTUALIZARE

După accident au sosit la fața locului rude ale victimei, de etnie rromă, care au devenit foarte violente și vocale. Acestea au agresat șoferița autoturismului implicat în accident și au vandalizat parțial autoturismul: luneta spartă, parbrizul spart, plafon îndoit și alte daune.

Mai grav este că toate acestea s-au petrecut cu echipajele de Poliție de față, care se pare că nu au intervenit prompt pentru evitarea acestor situații. Doar intervenția jandarmilor a făcut ca șoferița autoturismului să nu fie de-a dreptul linșată de către rudele fetei accidentate.

Familia șoferiței a declarat pentru Sighet 247 că a depus plângere la Poliție împotriva agresorilor pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere și agresiune, așteptând ca cei vinovați să plătească pentru cele făcute.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.