SĂLTAT DIN STRADĂ: Scene obscene pentru doamne și domnișoare de 8 Martie. Polițiștii au ridicat un suspect (foto/video)

0
804

Un incident mai puţin obişnuit a avut loc vineri, 8 martie, la orele amiezii, pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare.

De câteva luni, mai mulţi băimăreni au reclamat prezenţa unui bărbat pe străzile din oraş, care face gesturi obscene doamnelor şi domnişoarelor. S-a vorbit despre faptul că individul nu ţine cont că afară nu sunt, totuşi, 27 de grade, şi este îmbrăcat numai în pantaloni scurţi.

La scurt timp, pe adresa noastră a fost trimis un material video (filmat şi trimis de colegii de la jurnalmm.ro la mai mulţi reprezentanţi din presa locală! Mai departe, preluat şi de alte instituţii de presă), în care un individ care respectă semnalmentele a fost săltat de pe bulevardul Bucureşti, din faţă de la Pizza H.

“Unui tânăr, bănuit de gesturi obscene în spaţiul public, i s-a cerut să se legitimeze. Întrucât nu a avut cartea de identitate asupra sa, a fost condus la sediul poliţiei”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş.

Întrucât au apărut discuţii cu privire la faptul că individul “săltat” nu ar fi cel căutat, am cerut opinia reprezentanţilor IPJ Maramureş, iar aceştia au infirmat asta. Adică, în traducere, din română în română, bărbatul ar fi cel căutat, nu altul.

Aşteptăm reacţii oficiale şi ale celor implicaţi în această poveste şi lămurirea cazului, pentru ca dubiile apărute să dispară!

Vom reveni cu detalii!

Text: AxaNews.ro. Foto/video: JurnalMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.