Handbal masculin: Internaţionalul Andrei Buzle, fostul jucător al Minaurului, semnează cu CSM Constanţa

0
91

Handbalistul Andrei Buzle, component al naţionalei, va evolua din sezonul viitor la CSM Constanţa, unde se transferă de la Fraikin BM Granollers.

”Clubul nostru şi-a asigurat serviciile unuia dintre cei mai valoroşi tineri handbalişti români, care îşi va încheia în vară contractul cu Fraikin BM Granollers. Internaţionalul în vârstă de 25 de ani a evoluat pentru România la Euro 2024 în toate cele trei meciuri din grupe şi a marcat 10 goluri pentru tricolori”, a anunţat CSM Constanţa.

Campion naţional de juniori cu Ştiinţa Bacău, interul stânga înalt de 1,98 metri a atras atenţia Barcelonei, din lotul căreia a făcut parte între 2017 şi 2019. Au urmat trei sezoane la Minaur Baia Mare, între 2019 şi 2022, cu o medalie de argint în Liga Naţională şi două prezenţe consecutive în EHF European Cup, competiţie în care a marcat 56 de goluri pentru maramureşeni.

În sezonul 2022/2023 a evoluat în Liga Asobal, la Angel Ximenez Avia P.G., iar în acest sezon joacă tot în prima ligă spaniolă, la Fraikin Granollers.

Andrei Buzle a fost adversarul CSM Constanţa chiar la debutul în această stagiune a European League, când Granollers a pierdut turul preliminar.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.