Bani de la Guvern pentru reabilitarea clădirii Ambulanţei din Sighetu Marmaţiei

0
75

În urma demersurilor efectuate, s-a reușit obținerea a 600.000 lei pentru reabilitarea clădirii Substației de Ambulanță din Sighetu Marmației. Banii au fost alocați de Guvernul României pe Legea Bugetului de Stat pentru anul 2024 cu ajutorul deputatilor Gabriel-Valer Zetea, Simon Gheorghe și senatorul Sorin Vlașin prin amendamentele depuse.

Locația substației se află într-o stare de degradare avansată, clădirea având o vechime de peste 80 de ani.

“S-a început procedura de licitație, urmând a se începe lucrările de reparație a acoperișului clădirii, acesta aflându-se într-o stare deplorabilă și apoi continuând cu renovarea spațiilor interioare”, a precizat Mădălina Câmpean, director interimar Ambulanţa Maramureş.

Totodată, în luna octombrie a anului trecut din cele trei ambulanțe noi de transport, marca Renault, primite de către Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș, prin Programul Național, o ambulanță de transport a fost trimisă la Substația de Ambulanță Sighetu Marmației.
“În cadrul substației își desfășoară activitatea 36 de angajați care-și dedică munca în folosul comunității, salvând vieți, iar pentru acest fapt mă înclin în fața lor și le mulțumesc!”, a mai spus Mădălina Câmpean.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.