Presupus spion rus, găsit fără viață în Baia Mare! Împușcat, avea lângă el o dovadă importantă

0
5

Presupus spion rus, găsit mort în Baia Mare! La scurt timp după apelul telefonic la fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție, dar și o ambulanță, însă a fost prea târziu.

Medicii sosiți la fața locului au încercat să îl salveze pe bărbat, însă eforturile lor au fost zadarnice având în vedere faptul că rana pe care o avea la nivelul capului a fost provocată de o armă improvizată.

Cazul a fost preluat de criminaliși care acum încearcă să afle dacă a fost vorba despre o crimă sau o sinucidere.

Anchetatorii spun că legitimația este posibil să fi fost emisă de fostul Serviciu Secret Sovietic cunoscut sub denumirea de KGB și nu exclud varianta ca bărbatul să fi fost un spion rus ascuns vreme îndelungată în țara noastră.

În acest caz, polițiștii din Baia Mare au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„La data de 06 martie a.c., la ora 10.42, o femeie a sesizat poliția prin SNUAU 112 că și-a găsit soțul inconștient, la locuința de domiciliu din Baia Mare.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba de un băimărean de 82 de ani, decedat, care la examinarea exterioară a corpului prezenta urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanții IPJ Baia Mare.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.