EXCLUSIV: Mircea Cirț, candidatul ales de PSD Maramureș pentru Primăria Baia Mare

1
713

Vă prezentăm o informație venită pe surse: Candidatul PSD la Primăria Baia Mare se pare că va fi Mircea Cirț.

Acesta ar fi fost preferat de București, datorită presiunii fostului premier, Tudose! Acesta a fost deja prezentat primarilor din Țara Codului.

De asemenea, facem trecerea în revistă că domnul Gavra, PMP-istul care și-a pus toată speranța că va fi alegerea PSD-ului în cursa pentru primăria Municipiului Baia Mare, și-a luat țeapă, din nou! Acum rămâne de văzut la care partid trece și ce clanțe mai încearcă să deschidă cu puterea divină.

Se pare că falnicului soldățoi cu epoleți a fost trimis în luptă doar să creeze diversiune! Totuși, social-democrații o să găsească ceva bun și pentru Costi Pirvanoiu. Viitorul o să ne demonstreze că avem din nou dreptate!

De precizat și că Mircea Cirț a fost candidatul PNL la alegerile locale precedente și a pozat în liberalul ideal, cu valori, caracteristici și abilități aparte. Acum s-a botezat în mare social democrat. Cu candidatura din partea PNL a rezolvat destul de ușor, dar degeaba, apoi a lins clanțele doamnei Dăncilă și a sperat la ceva măreț, dar surpriză, nu i-a mers. S-a certat cu Ionel Bogdan care i-a arătat ușa. Ar fi încercat și la AUR ceva, dar nu i-a ieșit nici acolo și acum a bătut palma cu Gabriel Zetea, din nou! Vedem pentru cât timp!

Deja liderul PSD-iștilor Maramureșeni ne-a obișnuit cu alegerile ciudate! Pare că-i plac trădătorii, dar așa e când faci orice să obții ceea ce ai pierdut din propria vină.

Cert (nu Cirț) este că Maramureșul și partidele politice din județ duc lipsă de lideri. Mâine vom reveni cu un material despre o surpriză politică ce se pregătește în județ!

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.