Festivalul OXYZEN este organizat în locația cu cel mai curat aer din România

0
227

În weekend-ul ce urmează, între 26 și 27 august 2022, va avea loc prima ediție a festivalului de muzică electronică OXYZEN, în Băiuț, Maramureș, La Capătul lumii – Locul unui nou început.

Pentru a oferi o oportunitate pasionaților de gen să experimenteze un festival de muzică electronică mai aproape de casă, alături de administrația locală din Băiuț și Walther Ubelhart, la inițiativa lui Lorand Petruska, a luat naștere OXYZEN, în locația cu cel mai curat aer din România.

„Ne-am dorit să fie un festival departe de betoanele încinse de caniculă și de zgomotul mașinilor. Tinerii, dar și cei cu sufletul veșnic tânăr sunt invitați la o cură de aer proaspăt, cu priveliști încântătoare unde să se poată relaxa, dar în același timp să asculte muzică și să petreacă timp de calitate în compania prietenilor. În efortul susținut de a realiza acest festival facem echipă cu doamna primar Maciuc Viorica, cu Primăria și Consiliul local al comunei Băiuț, cu poliția, prin domnul Florin Precup, Asociația Start Băiuț. Sperăm să fie o primă ediție de succes!” – a declarat organizatorul festivalului, Lorand Petruska.

Pentru mai multe detalii despre festival, vă rugăm să accesați pagina oficială de Facebook: https://web.facebook.com/oxyzen.festival

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.