EXCLUSIV VIDEO / TRAGEDIE LA STEJARUL: Un bărbat din Buciumi a intrat cu autoturismul sub un autobuz. A decedat pe loc. Doi copilași au rămas orfani (actualizare)

0
432

Tragedie pe DN1C în zona Stejarul, din Maramureș. Un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit după ce s-a izbit violent de un autobuz care circula în fața lui. Medicii au făcut tot posibilul să îl salveze, din păcate au fost nevoiți să declare decesul. Bărbatul mirosea a alcool și nu avea permis de conducere. În urmă cu nici un an fusese condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru conducerea unui vehicul fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. Doi copii au rămas orfani.

Conform martorilor bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice într-un local din ȘOMCUTA MARE. Apoi a urcat la volan și a condus nebunește spre Baia Mare. După 5 km s-a produs nenorocirea. Un autobuz care mergea după muncitorii de pe schimbul trei, a semnalizat dreapta pentru a intra din drumul principal spre localitatea Finteușu Mare. În acel moment autoturisul l-a izbit violent în spate.În urma impactului violent bărbatul a rămas încarcerat.

ACTUALIZARE

La faţa locului intervin echipajul de descarcerare Baia Mare si un echipaj al Punctului de lucru Somcuta Mare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe.

În autobuz erau 2 pasageri care din fericire nu prezintă probleme.

ACTUALIZARE

Victima, un bărbat în vârstă de 35 ani, din Buciumi, a fost descarcerata, este în stop cardio-respirator şi a fost preluată de echipajul SAJ.

 L-au scos din mașina făcută praf și au început manevrele de resuscitare. Din păcate, fără niciun rezultat. Leziunile erau prea grave, așa că au declarat decesul. Traficul rutier între Baia Mare și Dej a fost blocat aproape două ore. 

n urma bărbatului au rămas o soție și doi copilași. Acesta nu era la prima abatere de acest gen. În iunie 2020 a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare. Condusese un autoturism beat și fără permis. Și nu era singurul dosar penal pentru care a fost anchetat. 

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.