NU A MAI VĂZUT ȘOSEAUA: Un tânăr din Cavnic a spulberat cu mașina parapetele metalic de pe marginea șoselei. El și o femeie au ajuns la spital

0
211

La data de 5 septembrie, la ora 5.25, polițiștii din Cavnic au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112 despre producerea unui accident rutier cu victime pe strada Victoriei din oraș.

La fața locului polițiștii au constatat că un tânăr de 21 de ani din Cavnic, în timp ce a condus un autoturism din direcția localității Budești spre orașul Cavnic, a intrat în coliziune laterală cu parapetele metalice situate pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului și a unei tinere de 29 de ani din Baia Mare, pasageră pe locul din dreapta față.

Cei doi au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.