DE LA NUNTĂ: O fata de 15 ani rănită după ce șofer beat criță a ajuns cu mașina într-u șanț la Țicău

0
243

Azi-noapte, la ora 02.30, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe D.J. 108/A. La fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 23 de ani din Ulmeni, a condus un autoturism din direcția localității Țicău spre Ulmeni, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în șanțul de pe margine.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei minore de 15 ani din Baia Mare, care se afla în calitate de pasager pe scaunul din dreapta față. Aceasta a fost transportată la spitalul din Baia Mare de un echipaj SMURD în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.