Pentru o Românie normală și fără nicio legătură cu sărăcia din sportul maramureșean, gală cu bătăi subvenționată “fără număr” de Consiliul Județean

0
77

Interesant cum o anumită categorie de atleți care practică sporturile de contact dur au bătut palma cu Diavolul în schimbul banilor publici! Ne dinamităm și noi, maramureșenii, pe banii noștri, cu evenimente perimate marca PNL!
Tinerii băimăreni și cei maramureșeni nu au bani de echipamente, nu au unde să se antreneze, dar noi susținem evenimentele pnl-iștilor în Maramureș! Curat murdar! Felicitări, Ionele, băiatule!

Gale cu bătăi, iar sportul de masă din Maramureș este lăsat să moară. O academie de baschet cu peste 200 de copii primește de la incapabilii CJ Maramureș 30 – 40.000 de lei, iar o gală de bătăi unde organizator sau promotor este pnl-istul Moroșanu ia 100.000 de lei. Pe principiul: ia o coasă și taie iarba că noi te plătim pentru polonezi! Felicitări, Ionele, băiatule!

Asta e gândirea spre dezvoltarea sportului maramureșean a PNL Maramureș, mână în mână cu USR! Felicitari, Ionele, băiatule!

Asta e dintr-un punct de vedere! Dar să vedem!! Suntem într-un fel de stare de alertă și amenințați că vom fi iar izolați social din cauza a ceva „val 4”! Măsuri de prevenție iau peneliștii! Să ne amenințe cu moartea, cu gripa! Felicitări!
Altceva, nimic! Ne sperie cu bătaia, cu Morosșanu! Urât! Dar banii nu au miros! Nici măcar în sport! E oribilă lipsa de empatie a peneliștilor! La noi se poate! La voi nu! Felicitări, Ionele, băiatule!

Am citit hârtia cu bugetul propus și dat spre finanțare! Unul care anunță la ring va lua din buzunarul nostru suma de 10.000 de lei! Frumos! Și nu cred că va fi de la noi! Va fi ceva mercenar adus! „Zânitură”, cum zicem noi!
Felicitari, Ionele, băiatule! Pozaroșu alți 10.000 de lei și luminile să dea bine în poză, 39.400 de lei. Păi de banii ăia trebuie să-i facă Neckermann!
Dacă asta înseamna manageriat în sport sau promovare, e urât! Să îndestulezi oameni care s-au pozat în galben cu săgeți, e urât!
Doamne ajută!

Apropos, domnilor de la Consiliul Județean, ce ați făcut cu banii pentru salariile promise la echipa de fotbal Recea? I-ați furat? Alooo, domnu Dobocan, i-ați băgat în gunoaie? Cum strigați după Cherecheș că a distrus HCM-ul, voi ce ați făcut cu Recea? Am înțeles, voi aveți voie sa fiți penali, să distrugeți echipe, să furați. Ne scuzați că v-am deranjat!

Articol preluat integral de pe eMaramureș.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.