FOTO: Doi minori aflați pe un motociclu au fost loviți de o mașină la Sighetu Marmației (actualizare)

0
103

Un accident de circulație s-a produs în cursul serii de luni, în jurul orei 22.00, pe strada Dragoș Vodă din Sighetu Marmației. Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism ar fi ocolit limitatorul de viteză ce era montat la o trecere pentru pietoni iar în acel moment a intrat în coliziune frontală cu o motocicletă condusă regulamentar de un tânăr.

Pe motocicletă se afla și un pasager. Din fericire cei doi nu au fost grav răniți. Aceștia au fost preluați de echipajele SMURD și ale Ambulanței sosite la fața locului.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Aseară, la ora 22.20, polițiștii Biroului Rutier Sighetu Marmației au fost sesizați despre faptul că pe strada Dragoș Vodă a avut loc un accident rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 23 de ani din Rona de Jos, aflat la volanul unui autoturism din direcția localității Tisa către municipiu, a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un tânăr de 16 ani din municipiu.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motociclului și a pasagerului aflat pe locul din spate, respectiv un tânăr de 16 ani din Sighetu Marmației.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri. Celor doi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.