EXCLUSIV VIDEO: INCONȘTIENȚĂ DUSĂ LA EXTREM – Un șofer de 20 ani din Sighetu Marmației a condus cu 200 km/oră pe DN18 prin localitate!!!

0
242

Inconștiență dusă la extrem de un tânăr în vârstă de 20 ani din Maramureș. Acesta s-a urcat la volanul bolidului său de lux și a gonit pe drumul național 18 între Sighetu Marmației și Berbești cu… 200 km/oră!!!!!

Imaginile au fost postate chiar de către șofer pe contul său de socializare. Poliția Rutieră a văzut imaginile și conform surselor noastre l-au identificat rapid pe tânărul inconștient. Acesta a fost chemat la sediul Poliției Rutiere Sighetu Marmației unde a fost audiat.

Acestuia i-au fost aduse la cunoștință prevederele OUG 195 privind circulația pe drumurile publice și i s-au prezentat tragediile cutremurătoare petrecute pe șoselele din Maramureș în ultima vreme.

Tânărul șofer inconștient a precizat polițiștilor că filmarea este ceva mai veche, însă nu a negat niciun moment că el ar fi condus cu acea viteză amețitoare (200 km/oră) pe un drum național într-o zonă în care limita de viteză era de doar 50 km/oră.

sursa foto: instagram.com. Aceasta este mașina cu care tânărul inconștient a condus cu 200 km/oră pe DN18

Conform legislației române în vigoare polițiștii sunt ”legați de mâini și de picioare”. Șoferul nu poate fi sancționat în niciun fel deoarece în conformitate cu legea contravenția sau infracțiunea trebuie să fie constatată de agentul de poliție!!!

Oare când politicienii se vor sinchisi să adapteze legislația rutieră la cea europeană unde în astfel de cazuri șoferul rămâne fără permis în secunda doi. Ba mai mult, spre exemplu în Danemarca din 2021, dacă un șofer este prins că circulă cu dublă decât viteza legală admisă autovehiculul este automat confiscat (nu contează dacă este vorba despre mașină personală, de firmă, în leasing, închiriată sau împrumutată), și este vândut de poliție la licitație. Să nu mai discutăm despre valoarea uriașă a amenzii aplicate.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.