EXCLUSIV VIDEO: Mama criminală a mărturisit tot în fața procurorilor. Necropsia copilașilor a fost cruntă pentru anchetatori. Femeia este internată la Psihiatrie adulți Sighetu Marmației

0
3006

Revenim cu informații obținute pe surse din rândul anchetatorilor despre dubla crimă petrecută ieri în satul maramureșean Rușor. Acolo, o femeie de 28 de ani și-a ucis copilașii în vârstă de 4 luni, respectiv un an și 8 luni, cu o cruzime greu de descris în cuvinte.

După oribila faptă femeia și-a sunat soțul și, calmă, i-a povestit că i-a aruncat pe micuți de pământ. Omul a cerut ajutor însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viețile.

Astăzi, la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a avut loc necropsia celor două cadavre. Anchetatorii cu greu au putut face față imaginilor. Necropsia a stabilit fără echivoc faptul că micuții au avut parte de o moarte extrem de violentă.

Pe de altă parte, procurorii au audiat-o pe femeie. Aceasta a povestit tot ce a făcut, pas cu pas. Ea susține că a avut o criză de furie și în acel moment a comis oribilele fapte. După audiere procurorii au dispus internarea acesteia la secția Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru efectuarea unei expertize neuropsihiatrice de specialitate. Practic, medicii trebuie să stabilească dacă femeia a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Să mai spunem și faptul că procurorul de caz a dispus începerea urmăririi penale în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

știre în actualizare

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.