VIDEO EXCLUSIV: Jaf la pont la Ocolul Silvic Vișeu de Sus. ”Cagulații” au dispărut cu peste un miliard de lei vechi cash. Poliția nu scoate o vorbă (actualizare)

0
823

Incident grav ținut ”LA SECRET” de către poliția din Maramureș. După atentatul cu bombă de la Arad, în care un om de afaceri a fost ucis fiind aruncată în aer mașina, iată că nici Maramureșul nu se lasă mai prejos: jaf ca-n filmele americane, cel mai probabil la pont.

Dar să spunem și ce am aflat noi pe surse, bineînțeles, pentru că incidentul NU A FOST MEDIATIZAT! Sursele noastre spun că în noaptea de luni spre marți, mai multe persoane necunoscute, având fețele acoperite cu cagule, au tăiat cu un flex ușa metalică de acces în interiorul Ocolului Silvic Vișeu de Sus.

De acolo, au pătruns în casierie și au plecat cu peste un miliard de lei vechi, bani ”gheață”. Nimeni nu a văzut și nici nu a auzit nimic până marți dimineață. Atunci s-a dat alarma. Imediat polițiștii au venit la fața locului și au prelevat probe, dar au luat și imaginile surprinse pe camerele de supraveghere amplasate în incinta instituției publice.

Până astăzi când informațiile au ajuns la urechile jurnaliștilor nimeni nu a scos o vorbă despre acest incident grav. Interesant este faptul că aceleași surse ne spun că banii au fost scoși în cursul zilei de luni de la bancă pentru a fi achitați puieții care urmau să fie folosiți la o împădurire din zona Vișeu de Sus. Cum a ajuns informația că sunt bani în seiful Ocolului Silvic Vișeu de Sus la urechile tâlharilor rămâne un mister.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În data de 2 iunie, ora 07.39, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că la o unitate silvică administrativă a avut loc un furt.

La fața locului polițiștii au constatat că, în perioada 31 mai- 02 iunie a.c., niște persoane au sustras suma de 120.000 lei din seiful care se afla situat în casierie.

La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș s-a constituit o echipă complexă în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.