EXCLUSIV FOTO: Un borşean este acuzat că ar fi violat două adolescente. Detalii înfiorătoare (actualizare)

0
646

Incident şocant la Borşa. Un bărbat din oraş este principalul suspect într-un caz (a doua persoană încă nu a depus plângere) de viol. Sursele noastre susţin că totul s-a petrecut într-o pădure de la marginea drumului naţional 18. În noaptea de sâmbătă spre duminică, suspectul a luat cu maşina o tânără de 18 ani de la un majorat din oraş. De acolo a dus-o într-o pădure unde ar fi întreţinut raporturi sexuale prin constrângere. În jurul orei 1.00, spun aceleaşi surse, acelaşi individ a şi recidivat cu o altă adolescentă Cert este faptul că până azi tânăra de 18 ani a depus plângere la poliţie.


“Aseară, 31 mai , la ora 21.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați verbal de către o tânără de 18 ani din oraș cu privire la faptul că, în noaptea de 29/30 mai a.c., în timp ce se afla la o petrecere pe raza orașului Borșa, la un moment dat a plecat cu un autoturism cu doi bărbați.
Unul din cei doi bărbați ar fi forțat-o să întrețină relații sexuale cu el împotriva voinței sale.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea persoanei reclamate, ca fiind un bărbat de 38 ani din Borșa.
În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de viol și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta”,
spune Ionela Cosma, purtător de cuvânt IPJ Maramureş.

ACTUALIZARE – A doua fată a depus plângerea

Ieri, 1 iunie, la ora 13.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați despre faptul că în noaptea de 29/30 mai a.c., o tânără în vârstă de 16 ani din Borșa a fost agresată sexual de către un bărbat de 38 ani din oraș.

În baza celor sesizate, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de viol și stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.