ACTUALIZARE VIDEO – SCANDAL: Polițist de la Șomcuta Mare filmat aruncând gunoaie dintr-o mașină în cartierul Ferneziu. Același polițist implicat într-o bătaie la o petrecere în pandemie

0
1699

Imagini scandaloase au fost fost postate pe rețelele de socializare de un localnic din cartierul băimărean Ferneziu. Conform acestora, un bărbat care conducea o autoutilitară (însoțit de un alt bărbat) a golit deșeuri în zona unei rampe de gunoi din cartierul Ferneziu.

Conform celui care a filmat, respectivul nu ar fi avut acest drept pentru că nu locuiește în zona respectivă. Mai mult, toate deșeurile au fost aruncate lângă containere pentru că acestea erau pline ochi.

”Câtă nesimțire pot avea unii oameni. Tomberonul este plin dar ei mai aruncă lângă el și mai răspunde cu nesimţire că este domeniul public. Autoritățile locale nu iau măsuri. Mi-aș dori să vadă și domn primar exact ce se întâmplă. Totul s-a întâmplat pe strada Limpedea din Baia Mare”, a scris băimăreanul.

Dar cine este bărbatul care a aruncat gunoaiele? Probabil vă aminți faptul că în 17 ianuarie 2021 noi am publicat în exclusivitate o știre despre o petrecere ce a avut loc la o cabană din comuna Remetea Chioarului, în plină pandemie. Acolo totul s-a terminat prost, iar un tânăr din Chelinţa a acuzat faptul că a fost bătut de doi bărbați și o femeie. Unul dintre aceștia era ajutorul șefului de post din comuna Boiu Mare (arondat Secției de Poliție Rurală Șomcuta Mare) și o polițistă de la Inspectoratul Teritorial a Poliției de Frontieră Maramureș.

Ei bine, și în acest caz șoferul autoutilitarei este același ajutor al șefului Poliției Boiu Mare! El este cel care s-a debarasat de gunoaie într-o altă zonă decât cea în care locuiește. Sursele noastre susțin că acestea ar proveni de la o cabană pe care și-ar construi-o polițistul (sau familia) pe Valea Chiuzbăii.

În fine, nu acest lucru este atât de important. Faptul că le-a aruncat cam pe unde a apucat ne face să ne întrebăm dacă până la această oră Poliția Locală Baia Mare sau Garda de Mediu Maramureș s-a sesizat? Dacă da, oare ce măsuri au fost dispuse?

CITEȘTE ȘI:

ACTUALIZARE

Viitoarea soție a polițistului ne-a contactat pentru a ne expune punctul de vedere referitor la acest articol. ”Noi am lăsat doar o canapea acolo. Era un copil de etnie rromă care ne-a cerut să îi lăsăm canapeaua și ne-a spus că merge după frații lui să o poată duce. Așa am făcut. Înaintea noastră era un alt vehicul din care s-a descărcat moloz și tot felul de mizerii. Bărbatul care a filmat îl cunoștea. L-a salutat și nu l-a filmat. În schimb ne-a filmat pe noi. Chiar nu avem nicio vină în această situație. Noi am vrut doar să facem o faptă bună și să lăsăm canapeaua unor persoane sărace. De altfel, aceasta a și fost luată de acolo în scurt timp de respectivele persoane” ne-a declarat viitoarea soție a polițistului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Urmare a articolului “VIDEO – SCANDAL: Polițist de la Șomcuta Mare filmat aruncând gunoaie dintr-o mașină în cartierul Ferneziu. Același polițist implicat într-o bătaie la o petrecere în pandemie” Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele sesizate, în ceea ce privește încălcarea dispozițiilor legale privind Statutul polițistului (LG. 360 din 2002) și a Codului de etică și deontologie al polițistului (HG 991 din 2005).

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.