EXCLUSIV SURSE – ÎNCĂ UNUL: Antonio, reținut în timp ce voia să plece din țară. Este suspect în dosarul polițistului local bătut în stradă! (actualizare)

0
663

Informații pe surse ne parvin din rândul anchetatorilor referitoare la știrea publicată în exclusivitate de site-ul nostru în data de 7 aprilie 2021 în care vă prezentam informații în premieră despre bătaia încasată de un polițist local din Baia Mare. Acesta era în timpul liber, la volanul autoturismului personal și se întorcea spre casă alături de soție.

La momentul respectiv v-am prezentat și imaginile întregului scandal surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Unul dintre agresori a fost reținut și arestat preventiv pentru 30 de zile. Ceilalți doi suspecți au dispărut fără urmă.

Polițiștii îi căutau pe cei doi, unul dintre aceștia ne-a contactat să ne infirme informația conform căreia ar fi participat la agresiune. ”Sursele tale își bat joc de tine, crede-mă ce îți spun”, a fost răspunsul acestuia.

Iată că bănuielile noastre s-au adeverit astăzi când băimăreanul s-a prezentat la un punct de trecere al frontierei cu Ungaria pentru a pleca din România. Ce nu știa Antonio este faptul că polițiștii îl dăduseră deja în consemn la frontieră. Drept urmare a fost imediat reținut pentru 24 de ore și adus sub escortă în arestul IPJ Maramureș. Mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Să mai spunem că încă un individ implicat în scandal – un minor – este căutat de organele de poliție.

ACTUALIZARE

Ieri, 21 aprilie, la ora 14.35, polițiștii au identificat pe sensul de ieșire din România, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, un tânăr de 21 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș. În urma verificărilor specifice, s-a constatat că maramureșeanul figurează în consemn la frontieră, fapt pentru care a fost reținut și preluat de lucrătorii din cadrul Biroului de Investigații Criminale.

Polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele tânărului care a fost transportat și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiuniilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri și alte violențe.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.