EXCLUSIV: FĂRĂ SALĂ DE AȘTEPTARE LA CABINETUL MEDICAL AL IPJ Maramureș – Rezerviștii din M.A.I. umiliți la maxim, consultați prin ușa întredeschisă, în condiții insalubre

0
952

Tot mai multe semnale am primit din partea cititorilor noștri, foste cadre din Ministerul Afacerilor Interne, care ne-au povestit faptul că actualul Cabinet Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu (CMDT) din Baia Mare (subordonat la Oradea) situat la Poliția Municipiului Baia Mare este unul insalubru, impropriu pentru consultații medicale. Dar cui îi pasă?

”Lumea trebuie să știe ce se întâmplă la cabinetul medical al IPJ Maramureș, situat la Poliția Municipiului Baia Mare, unde pensionarii militari din M.A.I. sunt ținuți pe un hol insalubru de pe scările ce ducea la fostul birou de Evidența Populației. Ușa este închisă iar pensionarii militari stau în frig. Medicul Nistor Dănuț NU CONSULTĂ NICIUN PENSIONAR! Îi întreabă doar prin ușa întredeschisă ce doresc!

Dacă ai ceva probleme mai intime află tot poporul. Și asta pentru că sunt 5-8 pensionari militari, din care doar trei pot sta pe scaune. Holul (impropriu spus hol pentru că de fapt sunt scările) este nezugrăvit de foarte mulți ani, iar în această iarnă care tocmai a trecut pensionarii au stat în frig pe scările respective.

Bătaie de joc mai ales că pentru o rețetă sau un bilet de trimitere la specialist se așteaptă 20-30 minute. Oare ce din conducerea asociației noastre chiar nu au au auzit de ce se întâmplă acolo? Oare chiar nu interesează pe nimeni modul de comportament al celor de la Cabinetul Medical care își bat joc de noi și ne țin în condiții insalubre? Să nu uităm că suntem bolnavi și bătrâni. Chiar ieri am întâlnit acolo un rezervist în vârstă de 91 de ani!

Când ajungi acolo personalul medical îți ia cardul de sănătate și te întreabă ce ai. Dacă le spui că te doare ceva, nimeni nu te consultă. Uneori se mai enervează când le spui că vrei un consult.

La medicii de familie pacienții sunt consultați în cabinet, fără teamă de alte îmbolnăviri, și ai și o sală de așteptare cât de cât civilizată”, ne-au scris rezerviștii.

”Eu știu că președintele Asociației de pensionari din M. A. I., col(r) Ioan Ceterchi, a purtat discuții cu medicul de la cabinet pentru a remedia acest aspect, dar fără niciun rezultat. Şefimea este la Oradea. Nu le pasă de ce se întâmplă în Baia Mare”, ne-a scris un alt rezervist.

Așteptăm și un punct de vedere din partea instituției vizate de mesajele cititorilor noștri.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.