OPINIE: DE UN PENIBIL INIMAGINABIL – Tilicarul din fruntea Prefecturii Maramureș anunță că a învins pandemia!!!

0
307


Prefectul tilicar Emanuel Duruș a vomitat pe pagina lui de socializare un rahat mai mare ca el! Individul vine clar dintr-un ”alt film”. El anunță că Maramureșul are o rată de infectare de 1,75 iar Baia Mare a scăzut sub 3, anunțând deschiderea localurilor la interior.

Ce nu spune prefectul tilicar este faptul că NU SE TESTEAZĂ. Când reușim să facem 200 de teste în 24 de ore este sărbătoare! Ieri, spre exemplu, în raportarea națională aveam 49 de teste efectuate!!! Concluzia: am scăzut incidența prin NETESTARE!!! Așadar, totul este un ADEVĂR FALS!


În fine, să vă prezentăm ”capodopera” scrisă de USR-istul ce conduce județul

”Vești bune în bătălia cu coronavirusul

– În Maramureș continuă scăderea îmbolnăvirilor la mia de locuitori. Ieri 1,82. Astăzi, 1,75/1000.

– În Baia Mare – sub 3/1000. Mulțumită acestui fapt, de mâine este permisă redeschiderea în oraș a localurilor și în interior, nu doar a teraselor.

Da, mă bucur să va dau aceste vești, dar îi rog pe toți maramureșenii să dea dovadă de responsabilitate și înțelegere și să respecte măsurile în continuare. Gândiții-vă că la nivel național aproape nu mai există locuri la ATI, fiind în cea mai gravă situație de la începutul pandemiei. Încă puțin, încă puțin și reușim să scăpăm de acest virus. Avem peste 80 de mii de persoane vaccinate în județ. Suntem pe drumul cel bun, dar să nu dăm cu piciorul acum la final. #prefectMM#USR_PLUS#guvernulCitu ”

Ce îi transmit maramureșenii în comentarii

”Eu nu m-aș bucura așa de tare. În raportarea națională de ieri erau 49 teste pentru tot județul. Azi eram ultimii la număr de teste. Pana și Covasna avea dublu decât Maramuresul. După noi erau Tulcea, Călărași și mai vreo 2 judete de 300 mii locuitori.Știți ca în luna martie Maramureșul este pe locul 3 national la numărul de decese (sper ca nu comparați populația Bucureștiului cu populația MM). Nu înțeleg de ce se vrea MM fruntaș în întrecerea musamalizarii. În raportarea CJSU se prezintă numai situația de la ATI TBC și la spitalizați nu sunt adunați și cei de la ATI. Mâine vor fi din nou decese multe, azi erau 10 intubati. Cui folosește minciuna asta? De ce nu se testează? De ce scădeți incidenta din pix?”

”Sunteți mulțumit, ca politician, de nivelul de testare din județ? Asta asa, ca să vorbim și despre testare. Pentru că la noi nu prea ajunge nimic legat de subiectul asta. Si tare am vrea sa știm ce eforturi se fac în a identifica cum virusul se răspândește în județ. Fără teste suficiente, nu ai cum sa fii mulțumit de scăderea ratei de infecție. Deci, cum e situația? Mulțumesc pentru răspunsul pe care sper sa îl primim.”

Firește niciun răspuns…

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.