EXCLUSIV: CUNOSCUT DEZVOLTATOR IMOBILIAR DIN BAIA MARE PRINS BEAT LA VOLAN. 0,53 ÎN ETILOTEST, REFUZ REPETAT DE RECOLTARE DE PROBE BIOLOGICE

0
651

Polițiștii băimăreni l-au depistat (în urma unui pont ”anonim” se pare) în trafic la volanul unui autoturism pe un bărbat în vârstă de 53 de ani din Baia Mare. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul acestuia înregistrând 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cunoscutul dezvoltator imobiliar băimărean i s-a adus la cunoștință că trebuie să îi fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Doar că acesta a refuzat în mod repetat acest lucru. De ce oare? Prin urbe se vorbește că ar fi participat la o petrecere de ”șmecherași” unde s-ar fi consumat alcool din belșug dar și alte substanțe ce ar putea fi din categoria celor interzise și de acolo ar fi primit polițiștii pontul.

Pe numele dezvoltatorului imobiliar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe precum și pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.