PRELUARE DIRECTMM: Poveste de viață: Un tânăr în vârstă de 19 ani, originar din Vișeu de Sus, își caută familia biologică! A fost abandonat și apoi adoptat în Italia (FOTO)

0
415

O poveste inedită a devenit cunoscută datorită rețelelor de socializare. Un tânăr în vârstă de 19 ani, originar din Maramureș, dar adoptat în Italia de la o vârstă fragedă, este în căutarea familiei sale biologice.

Gabriel s-a născut în 31 octombrie 2001, în Vișeu de Sus. El a fost abandonat la o casă de copii din Sicilia, după care a avut norocul să primească o nouă șansă, fiind adoptat de o familie.

Tânărul, acum în vârstă de 19 ani, originar din Maramureș, dorește să își cunoască familia biologică, însă deține extrem de puține informații despre aceasta. În acest sens, a fost postat un mesaj pe rețelele de socializare, în speranța în care ar putea să își îndeplinească visul. Redăm mesajul tânărului!

“Bună, numele meu este Gabriel, sunt născut la data de 31/10/2001 la Vișeu de Sus. Caut familia biologică, despre care nu știu absolut nimic. La vârsta de 3 ani am fost abandonat la casa de copii în Italia, Sicilia, iar la scurt timp am fost adoptat în Italia. Știu că mama mea biologică a stat cu mine pentru o zi, după care a plecat și a lăsat un bilet în care era scris „Ajutați-mi copilul”. Știu că am foarte puține informații, însă sper din suflet ca cineva să mă recunoască prin aceste poze. Distribuiți vă rog apelul meu pentru a-mi putea găsi și eu familia biologică. Pentru orice informație va rog scrieți in privat”, este mesajul lui Gabriel.

Așadar, dacă aveți informații cu privire la familia biologică a lui Gabriel, nu ezitați să le oferiți, printr-un mesaj, reprezentanților paginii de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, care țin permanent legătura cu Gabriel.

Sursa: Cătă Țineghe, DirectMM.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.