PRELUARE DIRECTMM.RO: Alături de Melisa: Tânăra maramureșeancă are nevoie de ajutorul nostru pentru a se opera la sfârșitul lunii aprilie. Să o susținem să se facă bine! (FOTO)

0
652

Din păcate, boala nu ține cont de statutul social sau de vârstă. Te ia pe nepregătite, iar atunci trebuie să fii tare și să ai ajutorul celor din jur pentru a ieși învingător.

DirectMM.ro v-a prezentat cazul unei tinere din Maramureș, Melisa Roxana Varga, care a fost diagnosticată cu o boală gravă. Ca urmare a solidarității extraordinare a comunității și a forței sufletești a Melisei, se întrevede o minunată speranță, dar pentru asta încă este nevoie de noi, de toți.

Melisa a ajuns în Austria și a făcut o serie de investigații. Unele tumori au stagnat și se poate opera. Însă, financiar vorbind, ea încă are nevoie de noi, de toți, cei care păstrăm speranța și credința în suflet. Tânăra a anunțat care este situația ei, în prezent. „Dragi prieteni, vreau să încep prin a vă mulțumi pentru tot ce ați făcut pentru mine ! Datorită vouă am reușit să ajung în Austria pentru a face investigațiile care mi-au fost indicate de medic, PET-CT etc.

Am primit rezultatul, iar din spusele medicilor rezultatul PET-CT-ului a ieșit bine, unele tumori au stagnat iar altele s-au micșorat. Medicii au decis că sunt eligibilă pentru operația HIPEC care se va face la sfârșitul lunii aprilie dacă totul decurge bine iar asta mă face foarte fericită și încrezătoare că voi reuși cu ajutorul lui Dumnezeu și al vostru. Am întrebat costul operației, dar din păcate nu am primit un răspuns deoarece costul este influențat de complicațiile care pot apărea în timpul și după realizarea acesteia, dar cu siguranță voi primi un preț estimativ. Vă rog din suflet să fiți în continuare lângă mine cum ați fost de la bun început, fără bunătatea și rugăciunile voastre nu aș fi reușit să ajungă până aici. Vă mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul!”, a arătat Melisa.

Așadar, facem apel, din nou, la dumneavoastră să ne solidarizăm, din nou, pentru a oferi tinerei de numai 20 de ani șansa la viață pe care o merită din plin!
Nume titular: Varga Melisa Roxana
✅Cont IBAN: RO77 RZBR 0000 0600 2046 7559. BANCA RAIFFEISEN cont LEI ❗️
Cod SWIFT Raiffeisen BANK: RZBRROBU
✅Cont IBAN: RO60 RZBR 0000 0600 2224 8785. BANCA RAIFFEISEN cont EURO❗️
✅Cont IBAN: RO69BTRLRONCRT0580314301. BANCA TRANSILVANIA cont LEI❗️
Cod SWIFT Banca Transilvania: BTRLRO22
✅Cont Revolut: RO54 BREL 0005 5060 8173 0100

În plus, există un fundraiser deschis.

El poate fi găsit AICI!

Sursa: Cătă ȚINEGHE, DirectMM.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.