FOTO VIDEO / ACTUALIZARE: ACCIDENTE CAUZATE DE VITEZĂ ȘI CAROSABIL ALUNECOS ÎN BAIA MARE. ȚEAVĂ DE GAZ RUPTĂ

0
270

Două accidente rutiere s-au produs azi-noapte pe raza municipiului Baia Mare după ce a început să ningă, iar carosabilul a devenit alunecos. Totodată, o altă cauză complementară a producerii accidentelor a fost viteza.

Primul eveniment a avut loc pe strada Victoriei din Baia Mare, acolo unde șoferul unui autoturism a ajuns într-un stâlp. Toți cei din vehicul au scăpat nevătămați. Cel de-al doilea eveniment a avut loc pe șoseaua ce leagă orașul de cartierul Ferneziu. Acolo, un șofer a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de o conductă de gaz. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă mașina a fost avariată. Totodată, o parte din locuitorii din zonă au rămas fără serviciile companiei care furnizează gazele naturale, până când aceasta a fost reparată.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, 19 februarie, ora 23.10, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada 8 Martie din municipiu.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 21 de ani din Baia Mare, a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, unde a rupt o conductă care distribuie gaze naturale.

La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție, care a oprit alimentarea cu gaze naturale pentru aproximativ două ore.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.