Demisia de onoare? Fărădelegi la Asociația pensionarilor din Ministerul de Interne

0
508

Ceterchi Ioan, alintat Bebe de apropiați, este președintele Asociației pensionarilor din Ministerul de Interne. După ce a ieșit la pensie, colonelul in rezerva, obișnuit probabil cu șofatul sub influența licorilor bahice încă din vremea in care era ofițer de economic, și-a dus obiceiul pe roti și după lăsarea la vatră.

I s-a făcut semnal regulamentar sa oprească, el a călcat pedala accelerației dar după o urmărire ca-n filme, a fost blocat in trafic de colegii lui mai tineri.

Colonelul a încercat să-i impresioneze pe tinerii agenți și căuta să le arate numărul de telefon al celei ce era șef de inspectorat. Agenții nu s-au lăsat impresionați și i-au cerut să sufle în etilotest. Colonelul, recalcitrant a refuzat. A fost condus la recoltare de probe biologice dar și acolo a fost persiflant cu oamenii legii și cu personalul medical.

Cu toate aerele de fost milițian, agenții l-au trimis în judecată și după aproape doi ani de procese, instanța l-a condamnat la 1 an și două luni închisoare cu suspendare. Ba mai mult, pentru a-l da exemplu în societate, instanța l-a obligat pe colonelul Bebe la 70 zile muncă în folosul comunității.

Încă nu am găsit pe nimeni care să ne confirme că timp de doua luni, Bebe să fi plivit zonele verzi ale municipiului Baia Mare și nici măturând trotuarele.

Aproape că am putea trece cu vederea peste toate cele de mai sus însă, ne așteptam ca persoana găsită vinovată și condamnată, să nu mai conducă Asociația Pensionarilor din MAI Maramureș. Domnule Ceterchi, de onoare și demnitate, ați auzit???

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.