FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: Incendiu violent la un atelier auto de pe strada Păltinişului. Focul a izbucnit de la o sobă

0
364

Un incendiu a izbucnit în această după-amiază în Baia Mare, pe str. Paltinisului, la un atelier auto. Pentru a stinge flăcările uriaşe la faţa locului s-au deplasat echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Baia Mare, cu 2 echipaje de stingere si un echipaj de prim ajutor de la SAJ.

ACTUALIZARE

Au ars circa 120 de metri pătraţi acoperiş, pereţii service-ului şi un autoturism. Au fost salvate două autoturisme care au fost scoase la timp din hală.

Cauza probabilă a focului: efect termic de la o sobă.

ACTUALIZARE:

Potrivit pompierilor băimăreni, incendiul a fost cauzat de efectul termic de la o sobă. 120 de metri pătrați de acoperiș și pereți au service-ului au ars. De asemenea, în incendiu a fost distrus și un autoturism, iar alte două au fost salvate de flăcări fiind scoase la timp în afara clădirii. Din fericire, nu au existat răniți.

Printr-o postare pe contul său de Facebook, proprietarul atelierului auto cere ajutorul cetățenilor, pagubele produse de foc fiind uriașe.

În urma unui incident neplăcut…..am pierdut aproape tot ce am realizat in toți anii mei! Daca sunteti careva binevoitori sa ma ajutati as fii foarte recunoscători (postarea, AICI)“, a scris Istvan Kiss.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.