TRAGEDIE LA REPEDEA: A MURIT DE ZIUA LUI – UN COPILAȘ DE 5 ANI S-A ÎNECAT CU O ROTIȚĂ DE LA O JUCĂRIE DINTR-UN OU CU SURPRIZE!!! (actualizare)

0
192

Caz șocant la Repedea. Un copilaș de 5 anișori a murit după ce s-ar fi înecat cu o rotiță a unei jucării primite de ziua lui dintr-un ou cu surpriză. Și asta în timp ce copilul își aștepta invitații la ziua lui și totul sub privirile neputincioase ale părinților. 40 de minute l-au resuscitat cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță, din păcate fără niciun rezultat. Întreaga localitate este în doliu. Vasile Vlașin va ține săptămâna viitoare un curs de prim ajutor în astfel de situații.

”Comuna Repedea din județul Maramureș este în doliu. Seara aceasta e seară de priveghi…😥Un băiețel de 5 ani S-A ÎNECAT cu o rotiță de la o jucărie dintr-un ou cu surprize, chiar de ziua lui, în timp ce își aștepta invitații…❗Nu trebuie să trăiești cu panică, dar crede-mă că asta se poate întâmpla oricui. Oricând. Oriunde.❓


Tu știi cum să acționezi corect că să salvezi viața cuiva care se îneacă sau suferă un infarct / stop cardio-respirator?❓Sau crezi că ție NU ȚI SE POATE ÎNTÂMPLA?

⚠️Pentru că o persoană (și un copilaș, în special) SE POATE ÎNECA ORICÂND, nu doar la botez, precum în cazul bebelușului de la Suceava sau cu o piesă de mașinuță precum băiețelul din Repedea …❗Se poate îneca cu lapte de la sân, apă sau ceai…❗Se poate îneca cu salivă sau vomă…❗Se poate îneca cu orice obiect mic pe care îl bagă în gură…❗Se poate îneca cu mâncare, precum #Lucaiubit, îngerașul meu…

De asemenea… STOPUL CARDIO-RESPIRATOR poate interveni (în special la adulți) ca urmare a unor afecțiuni cardiace – de cele mai multe ori fără antecedente medicale!❤…pentru că nimeni nu mai trebuie să se întrebe vreodată: “Cum ar fi fost dacă aș fi știut să intervin?!

✅Am fost rugat să merg la REPEDEA, Marți 09 Februarie ca să susțin cursul #PărințiSalvatori…🚨Cu respectarea tuturor regulilor specifice acestei perioade…👉Marți, 09 Februarie 2021👉

Ora 10:00👉Durata: 4 ore❗Cursul este GRATUIT. Costurile organizării sunt acoperite din donații.

ℹPentru a putea ține evidența înscrierilor, se va trimite mesaj prin Whatsapp la numărul doamnei Bumbar Angela (voluntar local) 0753-99.70.21 cu Numele + localitatea (ex. Pop Maria – Repedea)

⛔Locuri limitate: 25 de persoane✅Dacă vor exista mai multe persoane interesate, voi organiza o nouă sesiune (sau câte vor fi necesare) și voi anunța programul ulterior.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

LA data de 3 februarie, ora 21.50, polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Vișeu de Sus, a decedat un copil de 5 ani.

Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, la ora 19.00, un minor, din Repedea, care avea un corp străin laringian, a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, iar, la ora 21.10, acesta a decedat.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.