ABUZIV ȘI PE DATE FALSE: CJSU Maramureș închide localitățile deși NU SUNT ÎN SCENARIU ROȘU. Vezi cum se bat cap în cap datele DSP Maramureș cu cele ale Grupului de Dezinformare Publică

0
2878

Astăzi Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a transmis presei un comunicat în care au arătat măsurile luate într-o ședință de urgență. Acestea se vor aplica în viitor, adică din 8 februarie 2021. Cu alte cuvinte hotărăști în 4 februarie, în baza unor raportări din 1900 toamna și dispui să intre în vigoare peste 4 zile. O tâmpenie mai mare nu s-a mai văzut. Clar în toată această perioadă datele și situația din se schimbă.

Asta s-a și întâmplat. În anumite situații datele în baza cărora s-au luată măsurile se bat cap în cap cu alte date – tot oficiale! Cine are dreptate? Cum poți să impui pui o localitatate din PIX ÎN ROȘU și să interzici când de fapt localitatea este VERDE. Cum poți să spui că într-o altă localitate ai rata de infectare de 1,9 când în realitate are 3,51%. Nu cumva acolo pui în pericol cetățenii și îi omori cu zile? Pe ăștia îi trage cineva la răspundere pentru prostiile pe care le fac?

Dar haideți să exemplificăm

CJSU Maramureș ne spune oficial că în comuna Valea Chioarului datorită ratei de infectare de 3,19 SE INTERZICE: activitatea cu publicul a restaurantelor, barurilor și cafenelelor în interiorul clădirilor, în unitățile administrativ-teritoriale unde rata de incidență este mai mare de 3 cazuri la 1000 de locuitori. Acești operatori economici pot prepara hrana și comercializa produse alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în spațiile respective, în sistem take-away și catering. 🛑 Nu se permite activitatea în cluburi și discoteci.🛑 Rămân interzise desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

În același timp, Consiliul Județean Maramureș ne spune că în comuna Valea Chioarului incidența este de 1,37%. Așadar, în Valea Chioarului ar trebui să fie deschise funcționarea restaurantelor spre exemplu cu 50% din gradul de ocupare.

Să trecem mai departe. CJSU Maramureș spune că în Comuna Satulung rata de infectare este de 1,9 la o mie de locuitori. TOTAL FALS. În Satulung rata de infectare a ajuns la 3,51 și ar trebui să fie în scenariul ROȘU.

Orașul Dragomirești are 3,17 oficial astăzi, în timp ce CJSU Maramureș spune că are doar 2,85. Botiza are 3,18 în timp ce CJSU spune că are 2,78, Săpânța are 1,28 în timp ce CJSU Maramureș spune că are 2,89.

Și exemplele pot continua. Din acest motiv haosul este general la nivelul întregului județ. Nu știe stânga ce face dreapta iar dreapta ce face stânga. Și ca tacâmul să fie complet: Dumnezeul Maramureșului – directorul executiv al DSP Rareș Pop a plecat în concediu de odihnă. Hodină bună îi dorim. Oare să se adeverească ce a spus prefectul de Argeș, iar Rareș Pop să știe și să tacă mâlc?

Cităm aproximativ – Prefectul de Argeș, Emanuel Soare a spus că se pregătesc pentru valul 3. Personalul din spitale a fost rugat să ia concedii acum pentru că se estimează că va veni următorul val al pandemiei la mijlocul lunii martie!!!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.