De la o firmă de „păcănele”, la multiplu secretar de stat la Transporturi. Ascensiunea domnului Dragoș Virgil Titea de la ROMATSA

0
407

Cu acești oameni se poate lăuda PSD Maramureș. Ne-am obișnuit cu indivizi care efectiv profită de pe oportunitățile publice, dar deja ce se petrece e prea mult! Susținut de fostul președinte al Consiliului Județean Maramureș, Titea s-a îmbogățit subit, peste noapte. Într-un articol de pe libertatea, s-au prezentat mai multe aspecte despre acest individ, cu care maramureșenii noștri se pot ”lăuda”.

Dragoș Virgil Titea este director juridic și administrativ la Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA). A absolvit o facultate de drept la 40 de ani și imediat, când nici nu se uscase bine ștampila pe diplomă, PSD îl plasează în CA la aeroportul din Timișoara. Un an mai târziu, în 2013, aterizează în funcția de director la ROMATSA. Între timp, a bifat și trei mandate de secretar de stat la Transporturi, dar și trei cursuri pe securitate.

Născut în 1972, domnul Dragoș Virgil Titea termină Liceu Industrial numărul 10 „Aurel Vlaicu” din București în 1990. Timp de 15 ani deducem că a fost șomer, pentru că în CV nu este trecută nicio activitate.

În 2005, înființează o companie care, aflăm din același CV, se ocupă de consultare și implementare de programe europene și transport.  Firma de unde domnul Titea a încasat salariu (conform declarației de interese din 2013, este singura firmă unde omul este acționar) este însă una de „păcănele”, care figura cu datorii către stat neachitate în valoare de 1.227.595 lei, conform ultimului raport financiar depus în 2015.

Studii de drept și diplome în aviație de la un SRL În 2008, la 36 de ani, se apucă de o facultate de drept, nu sa se precizează la ce universitate, pe care o termină la 40 de ani. În timp ce face dreptul, urmează și niște cursuri de aviație la un SRL, în 2011 și 2012. SRL-ul care îi dă cele 4 diplome are o cifră de afaceri totală, în 2011, de 3.011 euro și de 2.074 de euro în 2012 și zero angajați. În 2013, firma de aviație este radiată cu o datorie la stat de 86.608 euro.

Imediat după ce termină facultatea și cele 4 cursuri de aviație, în iulie 2012, domnul Titea este numit în Consiliul de Administrație la Aeroportul din Timișoara, deși el muncește la București.
Citeşte întreaga ştire: libertatea.net

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.