EXCLUSIV VIDEO – Cei trei fugari din Ponorâta nu au fost încă prinși. Sindicaliștii din poliție sunt revoltați

0
69

Revenim cu informații noi despre cazul care a șocat o țară întreagă în care doi polițiști care au intervenit la o solicitare venită prin 112 au fost atacați cu bâte și bolovani de mai multe persoane în cartierul Ponorâta, comuna Coroieni. Întreaga noapte mascații de la SPIR Maramureș, sprijiniți de jandarmi i-au căutat în păduri cu câini de urmă.

Ce spun sindicaliștii de la Europol
”Singura patrulă de poliție de pe o rază de 70 km, din zona Târgu Lăpuș, Maramureș, a intervenit în această după amiază la un apel 112 în care o mamă reclama că tatăl i-a luat copilul și o amenință. Se întâmpla în cartierul de rromi Ponorâta, com. Coroieni, unde legea se face cu parul în mână și unde autoritățile locale nu au făcut nimic pentru cea mai săracă comunitate din România, așa cum s-a mai relatat în presă.

După ce polițiștii au intervenit și au reușit să redea copilul mamei, tatăl, furios, a început să adreseze injurii și amenințări. Iar în momentul în care colegii au vrut să îl rețină pentru a-l conduce la sediu, acesta a fost “sprijinit” de ceilalți localnici care i-au atacat pe colegii noștri cu bolovani și pari și au distrus autospeciala în care se aflau polițiștii.

Până în acest moment a fost identificat și reținut doar un bărbat din cei aproximativ 12 care au participat la atacul violent. Aceștia vor fi cercetați pentru ultraj și distrugere. Din fericire, colegii noștri au scăpat fără vătămări, dar deznodământul putea fi altul dacă nu reușeau să ajungă la mașină” scriu sindicaliștii de la Europol.

Autospeciala Poliției distrusă
”Așa arată “autospeciala” de poliție după intervenția polițiștilor în cartierul de rromi Ponorâta, com. Coroieni, jud. Maramureș. Acum rămâne doar să ne spună procurorii că cei aproximativ 12 agresori rromi nu prezintă pericol social și trebuie cercetați în stare de libertate. Felicitări colegilor pentru intervenție și pentru faptul că au reușit să evite să fie vătămați” au arătat sindicaliștii Europol.


CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.