FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Poliţişti atacaţi cu pietre la Ponorâta. Maşina de poliţie distrusă cu bâtele. Intervin mascații. Suspecții au fugit în pădure ( actualizare)

0
640

Incident grav cu câteva minute în urmă în Țara Lăpușului. Un echipaj de poliţie a fost chemat prin 112 să intervină la o solicitare în care un bărbat se manifesta violent, tulburând ordinea şi liniştea publică.

În sprijinul persoanei recalcitrante au sărit alţi trei în momentul în care la faţa locului au ajuns polişiştii. Cei patru au aruncat cu pietre şi bolovani către poliţişti, care au reuşit să se ferească, dar din păcate autospeciala de intervenţie a fost spartă de pietre. Mai mult, mașina a fost lovită și cu bâte și rângi.

La faţa locului au ajuns şi luptătorii Serviciului Poliţiei de Intervenţie Rapidă din cadrul IPJ Maramureş. O parte dintre cei implicați au fost reținuți.

Ceilalți sunt căutați de mascați în localitatea Ponorâta.

Acolo ulițele sunt pline de mascați. Au fost chemata și forțe ale jandarmeriei dar și echipajul canin din cadrul IPJ Maramureș.

Criminaliştii efectuează cercetări la faţa locului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 31 ianuarie, orele 12.40, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus au intervenit la un scandal în familie produs în Ponorâta.

La fața locului polițiștii au identificat apelanta, o tânără de 23 de ani și pe concubinul acesteia un tânăr de 21 de ani.

Polițiștii au aplanat scandalul, iar în momentul în care aceștia au vrut sa plece de la locul evenimentului, tânărul a adresat amenințări polițiștilor, moment în care aceștia au coborât din autospecială pentru a-l conduce la sediul poliției.

În acele momente alte trei persoane cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani, au lovit autospeciala de poliție cu bâte și pietre, după care au fugit.

În sprijinul polițiștilor s-au deplasat la fața locului luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și jandarmi pentru aplanarea situației.

La sediul Poliției orașului Târgu Lăpuș au fost conduse 11 persoane pentru audieri.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.