Începând din Baia Mare, întreaga țară descoperă povestea de succes a companiei de șeminee PEFOC

0
1392

Începută ca o afacere de familie de către Ovidiu Prodea, în 1999, după specializări în Germania, unde a deprins toate secretele meseriei de a construi cu migală și instala fără probleme, orice tip de semineu lemne, în 2006, PEFOC devine oficial ceea ce cunoaștem astăzi – un brand serios, îndrăgit de toți clienții din România pentru soluțiile sale premium de încălzire alternativă și apreciat pentru calitatea superioară a serviciilor de montaj și consiliere profesională. Seriozitatea și experiența desăvârșită a fost completată de către cei doi fii ai acestuia, alături de care, afacerea cunoaște noi culmi ale performanței și profesionalismului, sub tutela sloganului “Noi facem tot, tu pui pe foc!”

Cifrele unui business de succes

După aproape două decenii de activitate, bilanțul PEFOC se prezintă mai mult decât relevant: peste 9.000 de clienți finali mulțumiți în fiecare an, peste 2.000 de lucrări de șeminee montate anual, realizate de echipele proprii sau împreună cu partenerii afiliati și un stoc cuprinzător de peste 50.000 de articole de profil, reprezentând o gamă diversificată. Compania sibiană a ajuns în scurt timp să ofere clienților săi, focare tradiționale, focare cu apă, sobe tip șemineu, bio-șeminee, coșuri de fum profesionale, burlane soba premium, aerisiri (grile), accesorii pentru curățarea și întreținerea șemineelor, uși din fontă construite pentru șeminee, materiale refractare și izolatoare, sticlă termorezistentă, elemente, ventilatoare, tubulatură și turbine. Adică un business complet în domeniul FOCULUI!  

Vânzările se efectuează în mare parte online, direct pe site-ul oficial pefoc.ro unde poți găsi întreaga gamă de produse menționată, alături de sfaturi și consultanță tehnică din partea unor specialiști, care știu cu adevărat despre ce este vorba! De asemenea, meșterii sibieni beneficiază de o rețea de distribuție națională, pe care a creat-o și dezvoltat-o cu răbdare, livrând produse partenerilor din întreaga țară (colaboratori în 25 de județe din cele 41 ale României), pentru a ajunge la clientul final, prompt și în siguranță, prin intermedul showroom-urilor locale pe care aceștia le dețin sau a afacerilor din teren (PFA-uri, afaceri de familie, etc.)

Cum se diferențiază PEFOC de restul concurenței din domeniul termicelor?

Firma sibiană se deosebește de concurență, atât prin produse de calitate superioară la prețuri corecte, cât și prin calitatea lucrărilor și serviciilor oferite. Furnizarea de materiale se face într-un timp scurt (de 1-2 zile) pe întreg teritoriul României, din stocul propriu. PEFOC este focusată în principal, pe produse care să aibă un raport avantajos pentru client, atât din punct de vedere calitativ, dar mai ales din punct de vedere al prețului. Procesul de vânzare este onest și transparent, astfel încât, produsele achiziționate se cumpără datorită specificațiilor și prețurilor pe care le au, fără a insista pe argumente interminabile sau aplica strategii de marketing amăgitor.

Practicarea de prețuri competitive și discounturi reale pe anumite produse, a contribuit decisiv la creșterea încrederii pentru brand-ul PEFOC. Alături de acestea, refuzul de a practica strategii de business și marketing de genul “prețurilor umflate” care, mai apoi, sunt reduse doar pentru a “agăța” clienții de dragul marketingului modern, reprezintă încă un motiv în plus de satisfacție pentru clienții finali.

De 20 de ani, compania cu sediul central la Sibiu, începând de la soluțiile clasice și până la unele mai inedite, precum un incalzitor terasa gaz, distribuie la nivel național, șeminee și accesorii, dobândind o experiență vastă în îndeplinirea nevoilor, a ideilor clientului și a necesităților termice ale acestuia. În ultimii ani, grație dezvoltării fără precedent din universul fascinant al soluțiilor de încălzire alternativă, în oferta PEFOC și-au făcut loc noile tehnologii de fabricare și inovație, puse în slujba conceperii de surse termice tot mai eficiente, mai bine optimizate și mai confortabile pentru client.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.