FOTO CITITORI / ACTUALIZARE: ”Am intrat în șanț din cauza lui. Era beat și poliția mi-a spus că doar spre seară vor face razie în zonă!”

0
179

Un cititor al site-ul nostru ne-a semnalat un incident produs astăzi pe raza localității Coaș. Bărbatul susține că a sunat la poliție, însă aceștia i-ar fi spus că vor face controale în zonă ”mai spre seară”. În cele ce urmeză vă prezentăm mesajul primit dar și fotografia ce ne-a fost trimisă.

”Bună ziua. Astăzi, 10 ianuarie 2021 la Coaș un șofer rupt de beat gonea pe uliță cu cel puțin 100 la oră. De nu intram în șanț era mare bai pentru mine. Am martori care au văzut tot.

După ce am reușit să-l opresc l-am întrebat dacă e bine ce face. Binențeles că a început cu amenințări și că nu-l interesează de consecințe pentru că el plătește tot. Am sunat și la poliție, la Groși, dar mi s-a spus că o să facă control pe uliță mai spre seară. V-am scris pentru că știu că d-voastră veți lua măsuri. Menționez că tipul locuiește aici în comună. Mulțumesc”.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Conducerea Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele sesizate în articol, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Actualizare

Cititorul nostru ne-a transmis faptul că dorește să mulțumească polițiștilor care au venit imediat după publicarea acestui articol. Mai mult echipajele poliției sunt și în această seară în zonă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.