ACCIDENTE: Șofer bătut după ce a lovit un adolescent la Rona de Sus. S-a răsturnat cu mașina la Budești

0
130

DN 18, RONA DE SUS: Pieton de 17 ani, rănit într-un accident, după care şoferul a fost agresat

Ieri, 09 ianuarie, orele 18.04, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier produs pe D.N. 18 în localitatea Rona de Sus.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 21 de ani din Rona de Sus, a condus un autoturism care avea R.C.A. expirat, din direcția Sighetu Marmației înspre Vișeu de Sus, iar la un moment dat a accidentat un pieton de 17 ani care traversa D.N.18.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, după producerea accidentului, conducătorul auto a fost agresat de către un tânăr de 20 de ani, care se afla împreună cu pietonul.

Șoferul a fost și el transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Persoanele implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

În cauză polițiștii au întocmit două dosare penale, din care unul sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cel de-al doilea sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

ACCIDENT PE DJ 109F: O maşină s-a răsturnat pe plafon la ieşirea din Budeşti

Ieri, 9 ianuarie, orele 18.20, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe D.J. 109F, la ieșirea din localitatea Budești spre Cavnic.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că faptul că un tânăr de 18 ani din Baia Mare a condus un autoturism dinspre Cavnic spre Budești, iar la un moment dat, într-o curbă deosebit de periculoasă, a intrat in coliziune cu parapetul din metal aflat pe partea dreapta a sensului său de mers, după care s-a răsturnat pe plafon în afara părții carosabile.

În autoturism au fost identificate două persoane, în calitate de pasageri, ambele de 16 ani.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului și a parapetului din metal pe o lungime de 3 metri.

Totodată a rezultat vătămarea corporală a unuia dintre pasageri, care a fost transportat la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.