FOTO: S-a crezut ”Z(m)eu” pe DJ 193 prin Fărcașa. Șoferul era beat criță (actualizare)

0
1712

Un accident de circulație s-a produs pe drumul județean 193 Sârbi – Gârdani, pe raza localității Fărcașa.

Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Maramureș, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a părăsit partea carosabilă, a lovit un podeț din beton și s-a oprit gardul unei grădini.

La fața locului intervine un echipaj al Poliției Fărcașa.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, 24 decembrie, ora 14:16, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa au fost sesizați despre faptul că pe DJ 108A, în localitatea Fărcașa, a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă. La fața locului polițiștii au constat faptul că un bărbat de 33 ani din localitate, a condus un autoturism din direcția Ardusat spre Ulmeni, iar într-o curbă deosebit de periculoasă, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil de pe strada Independenței.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.