ANCHETĂ ÎN AJUNUL CRĂCIUNULUI: VĂ PREZENTĂM ÎN EXCLUSIVITATE FILMUL ORIBILEI CRIME DE LA BORȘA

0
419


Sursele www.vasiledale.ro și www.baimare24.ro vă prezintă în exclusivitate filmul tragediei din Ajunul Crăciunului din orașul maramureșean Borșa.

Conform surselor noastre din rândul anchetatorilor, mai multe persoane ar fi consumat băuturi alcoolice în noaptea de 23 spre 24 decembrie 2020. După un timp, se pare că tânărul de 18 ani, s-ar fi urcat la volanul unui vehicul de teren cu care pur și simplu a distrus curtea presupusului agresor. După acest incident tânărul de 18 ani ar fi plecat spre casă.

Aceleași surse susțin că în momentul în care tânărul de 18 ani ar fi ajuns în fața blocului în care locuia mai multe persoane ar fi venit să îi ceară explicații. Între aceștia a izbucnit un conflict spontan în urma căruia s-au împărțit pumni și picioare, vizat de agresiune fiind tânărul de 18 ani dar și fratele lui – minor. Agresorul, un bărbat în vârstă de 31 ani, a scos un cuțit și l-a lovit în zona gâtului pe tânărul de 18 ani. În urma loviturii acesta a decedat. Fratele victimei (15 ani) a suferit leziuni corporale fără a-i fi pusă viața în pericol. Agresorul l-a urcat în mașină și l-a dus spre spital. Acolo s-a constat decesul. Inițial acesta a încercat să se sustragă anchetei, fugind, însă a fost rapid prins de polițiști.

”Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 18 ani a fost agresat fizic, iar în urma verificărilor au fost identificate persoanele implicate în altercație. În urma agresiunii tânărul a decedat” a transmis IPJ Maramureș.

 „Conflictul a fost unul spontan și a avut loc pe strada Miorița din Borșa. Au fost implicați trei tineri, presupusul autor și doi frați, unul major și altul minor. În urma altercației, presupusul autor i-a suprimat viața fratelui mai mare și l-a vătămat pe minor, cel din urmă a supraviețuit. Echipa de anchetă se află la fața locului încă de azi-noapte, iar acum se audiază mai multe persoane”, a declarat Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Citeşte şi

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.