EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Impiegat de mișcare atacat și bătut crunt în biroul din Gara CFR Seini. Agresorii sunt de negăsit (ACTUALIZARE)

2
10687

Informații șocante ne-au venit de la Seini. Acolo, un bărbat în vârstă de 53 de ani din Apa (județul Satu Mare), angajat ca impiegat de mișcare în Gara CFR Seini, a fost atacat și bătut crunt azi noapte chiar în biroul din incinta Gării CFR Seini.

Conform informațiilor primite de la sursele noastre bărbatul ar fi prins mai multe persoane într-o clădire dezafectată din stația CFR Seini. Aceștia ar fi plecat din zonă doar că după un timp indivizii ar fi pătruns în biroul angajatului CFR și l-au snopit în bătaie. Totodată, biroul a fost devastat.

La această oră polițiștii de la Biroul Transporturi Maramureș împreună cu polițiștii de la Investigații Criminale sunt la fața locului și efectuează ancheta de rigoare.

Autorii nu au fost încă prinși. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Maramureș unde a rămas internat.

Să mai spunem că angajatul CFR lucrează ”de o viață” în transporturi la punctul de lucru din Seini. Pe fir au intrat și inspectorii de la ITM Maramureș pentru că incidentul s-a petrecut în timpul programului.

ACTUALIZARE

Informații noi ne sosesc de la Seini. Conform acestora impiegatul a fost bătut în azi dimineață în jurul orei 6.00 chiar în timp ce în gară era trenul personal Satu Mare – Baia Mare. Acesta nu a putut pleca din stație pentru că impiegatul nu putea efectua pașii necesari pentru punea în mișcare în siguranță a trenului. Acesta a plecat din stație cu întârziere și abia după ce acarul de serviciu a ajuns în biroul imiegatului.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, 16 decembrie, la ora 5.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat în gara CFR din Seini.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea și luarea măsurilor legale care se impun față de persoanele implicate.

știre în actualizare. foto arhivă

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.