Sorin Vlașin: PSD lansează campania ”Votezi ca să te salvezi!”

0
1070

”Îi îndemnăm pe toți cetățenii României să vină la vot! Votul din 6 decembrie e mai important decât oricând! Viața fiecăruia, în sensul cel mai propriu și direct al termenului, depinde de cine va conduce țara. Pe 6 decembrie e mai riscant să stai acasă și să lași ”Dreapta Unită” să adâncească catastrofa actuală, decât să te protejezi, să ieși la vot și să votezi PSD pentru siguranța ta și a familiei”, susține candidatul PSD Maramureș pentru Senatul României, Sorin Vlașin, președinte al PSD Sighetu Marmației.

PNL a făcut, într-un an de guvernare, dovada incapacității și a incompetenței sale. A provocat dezastru în toate domeniile. Oamenii se îmbolnăvesc cu miile, mor romni cu sutele în fiecare zi din cauză că guvernul Orban n-a știut/n-a putut/n-a vrut să pregătească din timp sistemul de sănătate pentru a face față pandemiei.

Economia se afundă-n criză. Peste 1,6 milioane de locuri de muncă s-au desființat definitiv. Zeci de mii de firme sunt în faliment. Sute de mii de producători/comercianți români sunt lăsați fără pâinea cea de toate zilele prin închiderea piețelor.

De la primul loc în Europa la creștere economică, în 2017, în guvernarea PSD, România a ajuns pe ultimul loc în Europa la relansarea economiei, din cauza sprijinului minuscul acordat de guvernul Orban, de numai 1,5-2% din PIB, conform Consiliului Fiscal.

”Educația copiilor este grav compromisă. 1 milion de copii nu pot face școală online pentru că nu au internet și tablete/calculatoare. Guvernul Orban a închis toate școlile, total opus față multe țări din UE, care au înțeles că indiferent cât de grea e situația, viitorul copiilor nu poate fi sacrificat. Împrumuturile cresc galopat. Guvernul Orban s-a împrumutat într-un an cât în toți primii 22 de ani de la Revoluție, la cele mai mari dobânzi din Europa. PSD îi roagă pe toți românii ca pe 6 decembrie să se protejeze, să iasă la vot și să voteze pentru viață, pentru revenirea la normalitate, pentru siguranța unui trai mai bun!”, arată candidatul PSD Maramureș pentru Parlamentul României, Sorin Vlașin.

Articol comandat de Partidul Social Democrat Maramureș, cod mandatar financiar 11200020

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.