EXCLUSIV: DSP Maramureș, nesimțire fără margini. În ziua înmormântării, soția asistentului medical din Vișeu de Sus mort de Covid-19 a fost sunată astăzi pentru anchetă epidemiologică

0
1965

Informații de groază ne vin de la Vișeu de Sus acolo unde asistentul medical Marius Iuga, ucis de incompetența autorităților, a fost condus pe ultimul drum.

Tocmai astăzi în ziua înmormântării asistentului medical incompetenții de la Direcția de Sănătate Publică Maramureș și-au găsit să o sune pe soția acestuia pentru a face ancheta epidemiologică!!! O nerușinare fără margini venite din partea instituției condusă de incompetentul Rareș Pop, un individ care minte de îngheață toate apele din județul Maramureș. O să și explicăm de ce spunem acest lucru.

Femeia distrusă de cele întâmplate abia și-a găsit cuvintele pentru a le spune celor de la DSP că în câteva ore își va îngropa soțul și că nu poate acum să gândească pentru a răspunde la întrebările lor.

Îi întrebăm noi pe INCOMPETENTUL de Rareș Pop: cum se face că din data de 6 când asistentul medical a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus NIMENI de la instituția pe care o ”onoare” o conduce nu s-a sinchis să facă o anchetă epidemiologică. Chiar asistentul medical decedat ne-a confirmat în 11 noiembrie acest lucru. Mai mult, aparținătorii spun răspicat că în cazul lui NU S-A FĂCUT NICIO ANCHETĂ EPIDEMIOLOGICĂ!

Oare ce spune marele Rareș Pop despre asta? O va scălda iar și va minți public așa cum a făcut-o ieri la postul de televiziune Digi24?

Noi am publicat în 11 noiembrie o știre în care anunțat focar Covid-19 la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus. Incompetenții de la DSP prin CJSU Maramureș au negat focarul. Culmea este că incompetentul Rareș Pop a declarat la Digi24 că 9 cadre medicale au fost confirmate pozitiv și că a fost focar.

Culmea culmilor este altă: ieri DSP Maramureș a publicat incidența la 14 zile pe județul Maramureș. La Vișeu de Sus în ultimele 14 zile la focare apare: 0. Zero!!!! Deci cât mai poate minți incompententul de la DSP Maramureș. Se afundă în propriile minciuni! Instituția respectivă a ajuns să își bată joc de oameni zi de zi, fără încetare. Nu este oare NIMENI să îi taie crapa de sub picioare Dumnezeului Maramureșului?

Dar despre ce matrapazlâcuri se mai întâmplă prin DSP Maramureș o să mai citiți pe site-urile noastre.

ACTUALIZARE: Asistentul medical condus pe ultimul drum

În final să mai spunem doar astăzi a fost doliu în comunicatate din Vișeu de Sus. Prin intermediul nostru familia dorește să adreseze câteva mulțumiri pentru sprijinul acordat:

”Familia Iuga mulțumește colectivului Ocolului Silvic Vișeu, condus de inginerul Vlad Vasile Nicolae, pentru totala implicare în organizarea înmormântării asistentului medical Iuga Marius Martin”

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.