EXCLUSIV FOTO: L-AU OMORÂT – Asistentul medical din Vișeu de Sus a murit răpus de COVID. ”E haos la DSP”, spunea în ultima discuție cu presa. Va plăti cineva?

0
992

Astăzi asistentul medical Marius Iuga de la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus a pierdut lupta, 16 noiembrie 2020, cu noul coronavirus. Un asistent medical ”de modă veche” care respecta cu strictețe toate protocoalele. Un cadru medical care A FOST UCIS! Nu greșim când spunem acest lucru! A fost ucis pentru că un individ a schimbat peste noapte anumite protocoale. Chiar asistentul medical ne-a confirmat acest lucru spunând că ”este convins că așa a fost infectat cu COVID-19”.

Ce s-a întâmplat cum s-a infectat?

Cadrul medical a discutat cu noi pentru ultima dată pe 11 noiembrie 2020, la câteva zile după ce fusese confirmat pozitiv. Marius Iuga ne-a povestit că deși trecuseră câteva zile, absolut nimeni din DSP Maramureș nu s-a sinchisit să îl sune pentru a face ancheta epidemiologică.

Sursa foto: facebook.com

Încă nu m-a sunat nimeni, își caută încă morții (făcând referire la un articol publicat de noi în care DSP Maramureș a ascuns într-un weekend 14 persoane decedate, ei raportul 0 decese n.r.). E haos la DSP” Era 11 noiembrie 2020. Două zile mai târziu, cadrul medical a început să se simtă rău și a fost dus la Spitalul Orășenesc din Vișeu de Sus. Vineri noaptea, a fost transferat la Spitalul Suport Covid TBC Baia Mare unde nu a necesitat intubare. Din păcate, starea de sănătate s-a agravat iar duminică a fost intubat pe secția ATI a Spitalului TBC. ”Să sperăm că totul va fi bine. E un luptător” ne-au transmis sursele noastre din rândul cadrelor medicale. Din păcate, astăzi asistentul medical Marius Iuga a pierdut lupta cu virusul.

Întrebări fără răspunsuri

Nici până la această oră DSP Maramureș nu a comunicat dacă aspectele sesizate public de asistentul medical despre modul în care s-a infectat! S-au spălat oare toți pe mâini și au îngropat totul? Conducerea Spitalului Orășenesc Vișeu de Sus are ceva de spus? Credeți că telefoanele dumneavoastră date în stânga și în dreapta după ce starea de sănătate a asistentului medical se înrăutățea vor duce la iertare? Răspunde cineva pentru moartea cadrului medical? Sunteți acum fericiți că reușit prin incompetența voastră să ucideți un om? Nu vă crapă totuși obrazul de rușine? Demisia incompetenților!

Pe această cale transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeul să îl odihnească în pace.

CITEȘTE ȘTIREA PUBLICATĂ DE EXCLUSIVITATE DE SITE-UL NOSTRU:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.