VALEA VIȘEULUI: A plonjat cu mașina în râul Vișeu rănindu-și bebelușul de 11 luni. Apoi a dispărut de la locul accidentului

1
354

Aseară, 07 noiembrie, orele 21.00, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 185, în Valea Vișeului, a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un bărbat de 34 de ani din Bistra a condus un autoturism, iar la un moment dat s-a răsturnat în albia Râului Vișeu, de la o diferență de nivel de aproximativ 7 metri.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei minore de 11 luni, care se afla în calitate de pasager în autoturismul în cauză. Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducatorul auto a părăsit locul producerii accidentului rutier, fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat la domiciliu. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.