FOTO EXCLUSIV, VIDEO – TRAGEDIE LA MOISEI / ACTUALIZARE: Mircea Botezan, salvamontist în Borșa, și-a pierdut viața într-un teribil accident la Moisei

0
7964

Un teribil accident de circulație s-a produs în această dimineață pe drumul național 18, pe raza localității Moisei.

Un cunoscut localnic din Borșa, Mircea B. și-a pierdut viața în urma evenimentului rutier. Borșeanul era arhicunoscut în județ după ce a reprezentat România la campionatul mondial al firmelor de bodyguarzi organizat la Kiev (Ucraina), dar și datorită muncii sale de la Salvamont Borșa. A organizat numeroase evenimente caritabile (donări de sânge), dar a și promis o recompensă de 10.000 de euro pentru cel care furnizează date în cazul dispariției ambulanțierului din Borșa.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele producerii tragediei.

Actualizare – IPJ Maramureş

Azi-noapte, 08 noiembrie, orele 00.55, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Moisei s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat un autoturism care prezenta avarii în urma întrării în coliziune cu un gard de beton.

Acesta a fost condus de către un bărbat de 48 de ani din Borșa.

În urma impactului a rezultat decesul șoferului, iar trupul neînsuflețit a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.