MARAMUREȘ – ABUZ ÎN SERVICIU ȘI FAVORITISME LA TESTAREA COVID-19: Au testat toți angajații Consiliului Județean pentru vizita președintelui Iohannis!!!

0
1659

Vizita președintelui Klaus Werner Iohannis în Maramureș a dus la comiterea a cel puțin o infracțiune: abuz de serviciu. De ce spunem acest lucru? Pentru că toți angajații Consiliului Județean Maramureș AU FOST TESTAȚI GRATUIT cu toate că niciunul NU s-a încadrat în inepta definiție de caz pe care lucrează cel mai slab ministru al sănătății de după 1989, Nelu Tătaru.

Cine a dat ordinul? Rămâne un mister. Cum au ajuns peste O SUTĂ de persoane să fie testate gratuit PCR la Spitalul de Boli Infecțioase Baia Mare, nimeni nu scoate nicio vorbă.

Cert este că sursele noastre spun clar că în data de 5 noiembrie (cu o zi înainte de a sosi președintele Româiei în Maramureș) în județul Maramureș NU S-AR FI EFECTUAT NICIUN TEST populației, ci s-a lucrat la foc continuu CU DEDICAȚIE: angajații CJ Maramureș au avut prioritate în testare și prelucrarea testelor. Totul ca președintele să aibă CULOAR LIBER în a-și plimba fizicul pe la Casa Memorială Gheorghe Pop de Băsești din Băsești, Maramureș. Și nu doar acolo. După această plimbare, Iohanis a venit la Consiliul Județean Maramureș unde ne-a transmis pentru a câta oară cele trei inepți: purtați mască, spălați-vă pe mâini și păstrați distanța socială.

Ei bine, noi tare am dori să știm dacă există măcar o persoană din CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ care să se fi încadrat în tembela DEFINIȚIE DE CAZ a Ministerului Sănătății? (simptome și contact direct cu o persoană depistată pozitiv)? Câți angajați ai instituției au fost depistați pozitiv în urma acestor testări gratuite și, teoretic, ILEGALE. Nu o spunem noi ci tocmai cei care ne conduc. Cum se face oare că tocmai președintele Iohannis a transmis public într-o conferință de presă că o testare masivă nu este recomandată iar cei care tot vorbesc despre acest subiect nu vor decât să pară ”interesanți”. Dacă acest lucru l-a spus tocmai președintele României am dori să ni se spună public de ce au fost testați gratuit angajații CJ Maramureș? Culmea, tocmai pentru plimbarea lui prin Maramureș. Se va autosesiza vreo instituție abilitată? Slabe șanse, părerea noastră.

Trebuie să menționăm și faptul că în aceeași zi au fost testați și angajații Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș, dar și angajații Spitalului Județean de Urgență Maramureș. Un lucru perfect normal spunem noi. O testare care ar trebui să fie efectuată cât de des posibil.

știre în actualizare

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.